Real Madrid wint eerste trofee

Real Madrid wint eerste trofee
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid heeft zijn eerste trofee van het seizoen gewonnen nadat het bekerwinnaar Mallorca versloeg in de Spaanse Supercup. De 2-1 nederlaag uit de heenmatch werd rechtgezet dankzij een 3-0 overwinning thuis.

Vlak voor rust opende Raúl de score voor de thuisploeg. Leo Franco kon nog net een schot van Zidane uit zijn doel houden, maar de bal kwam in de voeten van Roberto Carlos die simpel Raúl kon bereiken om de score te openen.
Na dom balverlies kon Real de score verdubbelen in de 52ste minuut. Figo zetten met een mooie pass Ronaldo op weg naar de 2-0. Madrid probeerde vervolgens de wedstrijd te controleren maar moest toch rekenen op een goede Casillas om geen tegengoal te krijgen.
Een goed kwartier voor tijd zette Beckham uiteindelijk de 3-0 eindcijfers op het bord. Leo Franco dook onder een voorzet van Ronaldo en de Engelsman kon simpel de bal in het doel koppen.

Na de nederlaag in Mallorca moet deze thuisoverwinning Real Madrid wat meer vertrouwen geven voor de eerste match van het seizoen tegen Betis.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties