Boze preses ontslaat alle spelers

Boze preses ontslaat alle spelers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat de trainers niet zeker zijn van hun baan in Brazilië is algemeen geweten. Maar ook de spelers zijn die zekerheid aan hun neus voorbijgaan. De 25 selectiespelers van Ceará zijn deze keer het slachtoffer van de wispelturigheid van hun voorzitter. Alexandre Flota kan het de spelers niet vergeven dat zij zich niet hebben geplaatst voor de kampioensronde in de tweede divisie, waar promotie naar de hoogste divisie is te verdienen.

'De 25 spelers die tot 31 december onder contract staan, zij bij op staande voet ontslagen', liet de voorzitter van de club uit Fortaleza kwaad weten tegenover de lokale pers. Dat dit Ceará veel geld gaat kosten laat Flota koud.

'Als het moet, verkoop ik één van mijn apartementen om de oprotpremies te betalen. Ik heb besloten ze te ontslaan en ik blijf daarbij', aldus Flota, die geen hoge pet op heeft van de kwaliteiten van zijn spelers. 'Ik zal een dieet volgen om wat kilo's af te vallen zodat ik mee kan doen en de doelpunten kan maken die de spelers dit seizoen niet hebben kunnen maken.'
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties