Feyenoord zwaar onderuit

Feyenoord ging vanavond in de eigen competitie zwaar onderuit op het veld van FC Twente. Feyenoord begon vrij goed aan de wedstrijd, de Rotterdamse formatie bepaalde het speltempo maar kon echter niet scoren. De thuisploeg kon dit wel, rond de tiende minuut zette Twente-aanvaller N'Kufo zijn ploeg op een 1-0 voorsprong. Feyenoord kreeg een kans maar Ono kon de vrij trap niet omzetten in een doelpunt. Na deze vrij trap ging Feyenoord zeer slap spelen. N'Kufo solde keer op keer met de Rotterdamse verdediging, hij zette na een halfuur de 2-0 op het bord. Feyenoord moest dan zo snel mogelijk die aansluitingstreffer proberen te scoren, dit lukte echter via Dirk Kuijt. Feyenoord werd in de tweede helft sterker maar toch scoorde Twente de 3-1 via John. De Tukkers scoorde nog een vierde maal toen Polak een strafschaop feilloos wist om te zetten. Feyenoord scoorde nog één maal via Pardo. Zo werd het in Enchede een 4-2 overwinning voor het plaatselijke FC Twente.