Verslag ADO - Willem II

Willem II is voor het eerst dit seizoen eens met drie punten huiswaarts gekeerd na een uitwedstrijd. De Tilburgers wonnen met 1-0. Quin maakte in de 35ste minuut het winnende doelpunt.
Voor Quinns doelpunt had willem II al kansen gekregen om de wedstrijd te beslissen. Maar wie het ook probeerde, ADO-doelman Dorus de Vries wist zijn doel schoon te houden.
Na de 0-1 van Quin legde scheidsrechter Van der Hilst het duel enige tijd stil. Het afsteken van vuurwerk bleef ondanks verschillende waarschuwingen aanhouden, en dus lastte Van der Hilst een afkoelingsperiode in.
In de tweede helft slaagde ADO er niet in langszij te komen. De wil was er wel, de finesse niet op het drassige veld. Ook niet in het Haags kwartiertje. Stroeve en Van As kwamen dichtbij maar misten net de precisie. En dus gingen de punten naar Willem II.