Racing Mechelen - KSV Bornem 1 - 3

Racing Mechelen - KSV  Bornem 1 - 3

Al meteen een eerste stunt na de winsterstop van Bornem. Het versloeg vanavond RC Mechelen met 1-3.

De Mechelaars kwamen nochtans op voorsprong via nieuwkomer Deraeve die op aangeven van Karami de stand op 1-0 bracht.Bornem keek na 18 minuten dus al tegen een achterstand aan en moest uit de startblokken schieten.

Het antwoord van Bornem was er vijf minuten later wanneer Van Tongelen de gelijkmaker binnentrapt.Na de gelijkmaker daalde het niveau en was er enkel nog een goed schot van Depree.

In de tweede helft is het zowaar Bornem dat Mechelen wegdrukte.Tot overmaat van ramp kreeg Andy De Pré een rode kaart en moest RC Mechelen nog een halfuur met tien man verder.

Bornem rook hun kans en scoorde meteen de 1-2 langs Van Vlasselaer.Mechelen zocht naar de gelijkmaker, maar verder dan kleine kansjes kwamen ze niet.Het was daarentegen Bornem dat verder uitliep.Via een snelle doorbraak is het weer Van Vlasselaer die scoorde en zo stond het ineens 1-3 voor de bezoekers.

Bornem doet een goede zaak en schuif naar de middenmoot. Het komt nu op gelijke hoogt van Racing Mechelen.