VfL Lübeck is halve finalist

Tweedeklasser Lübeck heeft zich geplaatst voor de halve finales van de Duitse DFB Pokal. Lübeck won nipt met 0-1 bij Regional Liga-outfit TSV Hoffenheim.

Hoffenheim speelt in de Regional Liga Süd en hield gelijke tred met Lübeck tot aan de pauze. Vlak na de rust scoorden de bezoekers de winnende treffer. Ook Werder Bremen zit in de halve finales na een geweldig slot in hun wedstrijd bij tweedeklasser Greuther Fürth. In de 90ste minuut stond de tweedeklasser nog met 2-1 voor en Bremen speelde zelfs met tien. Maar met twee goals in de toegevoegde tijd, via Klasnic en Micoud, werd het uiteindelijk nog 2-3. Gladbach won na de strafschoppen van tweedeklasser Duisburg. Joris Van Hout scoorde voor Gladbach. Na 120 minuten was het 2-2.

Aachen-Bayern München is de laatste kwartfinale.