Aachen stunt tegen Bayern München

Alemannia Aachen heeft voor een grote stunt gezorgd in de Duitse Beker. In de DFB Pokal won de Duitse tweedeklasser met 2-1 van het grote Bayern München. Bayern kan zo al vast de Duitse dubbel vergeten.

Na 34 minuten bracht Blank Aachen op voorsprong. De tweedeklasser leek de rust te halen met deze score, maar Michael Ballack dacht er anders over. De Duitser scoorde op slag van rust de gelijkmaker, waardoor de spelers van Aachen met hangende hoofdjes naar de kleedkamer mochten.

Na de rust was er echter niets meer te merken van die hangende hoofdjes. Aachen speelde goed mee en scoorde uiteindelijk 10 minuten voor tijd de winnende treffer. Erik Meijer was de gelukkige. Aachen hield goed stand en sleepte zo een niet eens onverdiende overwinning uit de wacht.