Voorbeschouwing 20e speeldag!

Voorbeschouwing 20e speeldag!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

1FC Koln - Schalke 04 :
De gastheren kunnen de drie punten goed gebruiken in hun kamp tegen de degradatie, de bezoekers echter zullen hun misstap van vorige week ook wel willen rechtzetten, traditioneel een geladen wedstrijd, met Vermant en Van Kerckhoven aan de aftrap.

Eintracht Frankfurt - Hansa Rostock :
Vooral voor de thuisploeg belangrijk na hun onverwachte zege vorige week zou een driepunter hun nog meer moed geven in de strijd tegen de degradatie.

Hannover 96 - Bayer Leverkusen :
Na het debacle tegen Franfurt moet Leverkusen gaan winnen of ze verliezen weer de voeling met de top, wat al niet de eerste keer zou zijn natuurlijk. Neuville komt terug in de ploeg voor Franca.

VFL Bochum - Bayern Munchen :
De thuisploeg nog altijd met Zdebel en in beste opstelling kan vrank en vrij zijn kans gaan tegen Bayern, met hun mooie vijfde plaats hebben ze alleen maar iets te winnen, telkens een moeilijke verplaatsing voor Munchen.

VFB Stuttgart - Borussia Monchengladbach :
Na hun nederlaag in Berlijn is winst een must tegen Gladbach met Van Hout in de basis, de bezoekers moeten echter ook oppasssen want ze komen gevaarlijk dicht bij de onderste regionen.

Hamburger SV - VFL Wolfsburg :
Wil de thuisploeg nog meedoen voor Europees voetbal dan zijn de drie punten broodnodig, anders word het al stilaan uitbollen dit seizoen.

SC Freiburg - Hertha Berlijn :
Vooral belangrijk voor Berlijn, Freiburg thuis gewoonlijk sterk en de bezoekers na hun winst vorige week vol vertrouwen.

Zondag :

Werder Bremen - FC Kaiserslautern :
Dit belooft een harde wedstrijd te worden, Bremen altijd al potig, tegen de bezoekers die er ook wat van kennen, normaal gezien toch een voordeel voor de thuisploeg, die weinig punten weggeven aan de Weser, en niet voor niet de topschutter in huis hebben.

1860 Munchen - Borussia Dortmund :
Bij de thuisploeg iedereen aanwezig, bij de bezoekers is het de grote vraag of er met of zonder Rosicky gespeeld word, na zijn schorsing vorige week is dit niet zeker, elke wedstrijd dit seizoen zonder hem werd gewonnen, en een gouden raad Never change a winning Team. Ook Dede, Evanilsson en madouni zitten terug in de kern.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties