Zondagmiddag topper Sparta-Den Bosch

Zondagmiddag topper Sparta-Den Bosch
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Nederlandse Gouden Gids Divisie staat dit weekend de 22ste speeldag op het programma. Sparta-FC Den Bosch is de meest in het oog springende wedstrijd. Het verschil tussen beide ploegen is één puntje in het voordeel van Den Bosch dat zelf slechts één puntje achterstand heeft op koploper Helmond Sport. De wedstrijd van zondag kan dus alle kanten uit.

Excelsior staat voor de zware verplaatsing naar VVV. De Limburgers draaien een goed seizoen en spelen nog mee voor de na-competitieplaatsen. Excelsior is de laatste weken goed bezig en is opgerukt naar een gedeelde eerste plaats.

Helmond Sport ontvangt Veendam. De laatste ploeg uit de top 5 is Heracles. Heracles gaat vanavond op bezoek in Apeldoorn bij AGOVV. AGOVV is vooral sterk in eigen stadion dus het wordt oppassen voor de bezoekers.

De Graafschap gaat op bezoek bij Fortuna Sittard. Het draait de laatste weken wat beter in Sittard en De Graafschap doet het over het algemeen niet goed op verplaatsing. Het zal dus zeker niet makkelijk worden voor de ploeg uit Doetichem.

Dit zijn de andere wedstrijden:

Go Ahead Eagles-Cambuur Leeuwarden

Emmen-Eindhoven

Telstar-Top Oss

Haarlem-MVV

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties