Resultaten oefeninterlands *UPDATE*

Eén van de interessantste duels voor België was de wedstrijd Macedonië - Bosnië-Herzegovina. Bosnië is in de WK-voorrondes immers in de poule met België ingedeeld. De Bosniers gingen vandaag verrassend onderuit, want Macedonië won met 1-0. Goran Pandev scoorde in de 25e minuut de enige en dus beslissende goal.

Estland, tijdens de EK-voorrondes nog tegenstander van België, won erg nipt van Moldavië. Joel Lindpere besliste de wedstrijd in de 58e minuut door de enige treffer binnen te knallen.

Israël maakte gehakt van Azerbeijdjan. In eigen huis wonnen de Israëli met 6-0. Arbeitman was goed voor een hattrick, maar ook Katan scoorde twee keer. De zesde treffer was een penalty van Tal.

Hongarije won thuis met 2-0 van Armenië. Imre Szabics en Krisztian Lisztes scoorden de twee goals, die allebei pas in de tweede helft vielen.

EK-deelnemer Letland won op Cyprus met 3-1 van Kazachstan. Makkelijk hadden de Letten het niet, want na een half uur spelen kwamen de Kazachen verrassend op voorsprong toen Aksjonovs de 0-1 scoorde. Letland was tot dan toe de betere ploeg, maar kon geen kansen creëren. Na de goal lukte dat wel, waardoor men nog voor rust orde op zaken stelde. Marian Pahars en Jurijs Laizans maakten immers nog elk een goal. Na de pauze maakte Jurijs Laizans er nog 3-1 van.

Roemenië won thuis gemakkelijk van het kleine Georgië. Met twee goals van Adrian Mutu liepen de Roemenen 2-0 uit. Enkele minuten voor tijd maakte Florin Cernat, speler bij Dynamo Kiev, er nog 3-0 van.

Wit-Rusland had het niet gemakkelijk met Cyprus. De Wit-Russen konden pas na de rust de score openen via Maksim Romashchenko. Diezelfde maakte er wat later nog 0-2 van.