Zwak Spanje voorbij Peru

Zwak Spanje voorbij Peru
Foto: © SC

Na een zeer matige wedstrijd heeft Spanje Peru, met Mendoza in de basis, met 2-1 verslagen. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. De tweede helft was een maat voor niets en er werd meer gebikkeld dan gevoetbald.

Peru was in de eerste helft nochtans eerst op voorsprong gekomen. Norberto Solano, in de Premier League spelend, bracht de Zuid-Amerikanen met een mooi vluchtschot op voorsprong. Binnen het kwartier hadden de Spanjaarden de scheve situatie via Baraja en Etxebarria terug recht gezet.

Na de rust verwaterde de partij volledig. Tumado kreeg al vroeg de kans de wedstrijd te beslissen maar zijn kans eindigde tegen de doelpaal. Veel gebikkel, weinig voetbal. Dat was de tweede helft. Even opschudding wel toen een Peruviaanse supporter het veld kwam opgelopen. Hij werd snel en vakkundig door de politie verwijderd. In de slotfase kregen de bezoekers nog wel enkele kansjes. Solano kreeg nog de grootste kans maar hij miste zijn schot volledig en zo werd er in de tweede helft niet meer gescoord.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties