Heerenveen klopt PSV

Heerenveen heeft vanavond in een spectaculaire wedstrijd gewonnen van PSV. In delaatste tien minuten werd er drie keer gescoord. De wedstrijd kwam moeizaam op gang met een iets sterker Heerenveen. Op slag van rust was het echter PSV dat op voorsprong kwam na een doelpunt van Lucius. Een minuut later stonden de bordjes echter alweer in evenwicht na een mooi doelpunt van Mika Väyrynen.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Heerenveen was constant iets beter maar tot echt grote doelkansen kwam het niet. Tien minuten voor tijd brak de wedstrijd echter helemaal los. Na een knappe aanval bracht Bouma PSV op een gevleide 1-2 voorsprong. Lang kon PSV opnieuw niet genieten van de voorsprong want kort daarna zorgde Hansson voor de verdiende 2-2. In de slotminuut zorgde Knopper met een schitterend schot nog voor de overwinning voor de Friezen. Door de nederlaag kan PSV zijn titelambities wellicht definitief opbergen.