Lecce klopt Brescia met 1-2

De laatste wedstrijd uit de Italiaanse Serie A ging tussen Brescia en Lecce.De match begon zelfs nog slecht voor Lecce, Jorge Bolano moest al na drie minuten het veld verlaten. Oorzaak was vermoedelijk een verrokken dijbeen.

Vanaf het begin zat het ritme er goed in, Andrea Caracciolo's schot ging maar net voorlangs. Een goal van Chevanton aan de andere werd afgekeurd wegens buitenspel. Uitsel van executie zo bleek, na twaalf minuten lukte Chevanton dan toch de 0-1. Een mooie vrije trap van net buiten de zestien. Vorige week tegen Milan maakte hij ook op deze manier een beautie. Brescia was gevaarlijk via Baggio en Mattheo Brighi maar Chevanton kwam voor Lecce nog het dichst bij een goal. Net voor het einde van de eerste helft strandde zijn schot op de lat.Veel druk van Brescia in de tweede helft, afstandsschoten van Brighi, een mooie vrije trap van Baggio en een mooie kopbal van Di Biagio. Maar veel leverde het niet op en aanvaller Maniero werd op het veld gezet. Na 80 minuten een vrije trap van Cristian Ledesma en Cassetti laat de bal in doel afwijken met een hieltje. Met een 0-2 voorsprong was Lecce al geruster, maar toch kon de onvermijdelijke Baggio toch nog zijn goaltje meepikken. De eindstand was 1-2, al was een gelijkspel meer dan billijk geweest.