Bayern gelijk maar verdient meer

De Titanenwedstrijd is geëindigd op een 1-1 gelijkspel. Goals van Roy Makaay voor Bayern München en Roberto Carlos voor Real Madrid.

De beginfase was duidelijk voor Bayern München. Ze waren gretig de acties. De eerste helft was gekenmerkt door vele duels en weinig doelkansen. In die duels waren er veel foutenmaar in de 1ste helft is er maar 1 gele kaart getrokken. Bayern München kwam opzetten en speelde de koninklijke Real Madrid gewoon weg. Maar er stond een goed keepende Casillas in het doel die voorkwam dat Bayern München kon scoren. Bayern München had ook het meeste balbezit in de eerste helft.

In de 2de helft werd al direct gewisseld en Bayern München bleef maar aanvallen en zette Real Madrid onder druk net zoals in de eerste helft. Sterren als Zidane, Figo, Beckham en Raul moesten werken. Roy Makaay wist te scoren na een voorzet van Pizzaro en kopte zo de bal binnen achter Casillas. Bayern leek te gaan winnen tot er een vrije trap komt voor Real Madrid, die ervoor ook al druk zette. Die vrije trap werd genomen door die de lage bal in doel kreeg, Kahn maakte een blunder van jewelste. Daarna deed Real Madrid waar ze goed in zijn, de bal rondspelen.. De partij eindigde op een 1-1 gelijkspel. Toen de scheidsrechter de match affloot liet Kahn zijn handschoenen liggen.De terugwedstrijd in Madrid zal spannend zijn.

Bayern München 1 – 1 Real Madrid