Geen uitschieters op 24e speeldag!

Geen uitschieters op 24e speeldag!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hamburger SV - Hertha Berlin :

Voor Berlijn elke week hetzelfde liedje, zoveel mogelijk punten sprokkelen, beide ploegen kunnen kiezen uit een zo geod als volledige kern, voor de thuisploeg is er misschien nog een waterkans op deelname aan de UEFA-Cup, voor de bezoekers staat bij een nieuwe nederlaag het water aan de lippen.

Bayern Munchen - Hansa Rostock :

Voor Bayern een makkie na de uitschakeling in Europa en de kans om een nieuwe start te nemen in de competitie, de bezoekers kunnen onbevangen spelen en hebben niets te verliezen.

Werder Bremen - FC Koln :

De eerste tegen de laatste, normaal mag dit geen enkel probleem zijn voor de thuisploeg, Koln kan misschien het blazoen nog een beetje oppoetsen door een stunt in bremen, in voetbal is alles mogelijk. Ook hier geen afwezigen.

Bayer Leverkusen - VFL Wolfsburg :

Voor de mannen van de Rhein hoog tijd op punten te pakken, Nowotny, Lucio, Ramelow zijn twijfelachtig en de fans worden ongeduldig, als de bezoekers hier kunnen winnen komen ze op twee punten van Leverkusen en doen ook weer mee voor Europees voetbal.

Hannover 96 - Kaiserslautern :

Wellicht wordt dit een gesloten wedstrijd, beide ploegen hebben 24 punten en kunnen het zich niet veroorloven van punten te laten liggen, Stijn Vreven neemt nog eens plaats op de bank, bij een puntendeling iedereen tevreden.

SC Freiburg - Borussia Dortmund :

Voor de bezoekers is drie punten halen een must, na het verlies vorige week en de belabberde financiële toestand kan dit bij een nederlaag alleen diepere wonden slagen, de ploegopstelling blijft nog een raadsel, Worns is geel geschorst en Rosicky blijft ook nog even aan de kant, kiest Sammer voor de ervaring of komen de jonge spelers terug. De thuisploeg kan zonder vrees starten aan de match, ze halen dan ook 92.6 % van de punten thuis in Breisgau.

Eintracht Frankfurt - Schalke 04 :

Bij S04 Unlu weer in het doel, de jonge Turk krijgt het vertrouwen, ook Vermant en Van Kerckhoven zijn er weer bij, de thuisploeg moet absoluut punten pakken om niet helemaal weg te zakken in de onderste regionen, voor de bezoekers zijn dan weer punten nodig voor Europees voetbal, Frankfurt zet alle hoop op stormram Amantidis, in grote vorm de laatste tijd.

Zondag :

VFL Bochum - Borussia Monchengladbach :

Na hun overwinning vorige week zullen de bezoekers er alles aan doen om hier ook zeker één punt mee te nemen, Reitmaier blijft in het doel, Van Hout op de bank. Bij de thuisploeg vervangt Stevic de gewipte Oliseh, keuze uit de volledige kern voor Neururer.

VFB Stuttgart - 1860 Munchen :

Kunnen de bezoekers de perikelen rond de President uit hun hoofd zetten, of zet de trend zich ook verder op sportieve basis, voor de thuisploeg is een tweede zege op rij goed voor het vertrouwen en de derde plaats weer wat dichterbij.

Op het eerste zicht een speeldag zonder uitschieters, maar misschien zit het gevaar juist in zulke speeldagen, een verrassing is altijd mogelijk, alleen de vraag wie ervoor zal zorgen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties