KVK Beringen verspeelt kostbare punten!

KVK Beringen - Herk FC 1-1

Mede door de weersomstandigeheden was er in de eerste helft weinig te zien.KVK kreeg enkele halve kansen en ook 1 grote kans: Een prachtige aanval vanop rechts van Mussa die een pasje achteruit geeft aan Geybels.Die zet de bal zeer goed voor en Alentijns schiet dan vervolgens op de paal.Niemand krijgt er de rebound in.Net voor rust kreeg Herk zijn eerste kans maar Roosen kon redden.In 52’ had Laeveren beter de bal voorgezet maar hij besloot zelf op de keeper.In diezelfde minuut kreeg Herk een corner maar Roosen redde knap de kopbal van dichtbij.KVK had het betere van het spel en dat resulteerde in 60’ in de 1-0! Radomski verstuurt een pas richting Niyongabo die de bal perfect voorlegt.Mussa kan niet afdrukken maar Alentijns wel.De drie punten leken binnen maar Herk lukte toch nog de gelijkmaker na veel geharrewar voor het Beringse doel.Conclusie: 2 punten weggegooid tegen een mak Herk!

Speelden mee: Roosen, Weytens, Radomski, Alentijns, Geybels, Laeveren,Vanwoerkum, Mussa (69’ Linc), Basso, Kayiranga (87’ Eyckmans), Niyongabo.