Borgerhout houdt Kickers op gelijkspel

Borgerhout houdt Kickers op gelijkspel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speeldag 24 - T-Interim Borgerhout, dé ploeg in vorm de laatste tijd, heeft in eigen huis Kickers Charleroi in bedwang gehouden. Het nummer twee van de competitie kwam niet verder dan een 5-5 gelijkspel tegen de Antwerpenaren. Action 21 won maandag een uitgestelde wedstrijd tegen Bocholt met 2-15 en kon zo over Kickers naar de eerste plaats wippen. Door een 6-1 zege in de topper tegen TLR Antwerpen 2000 verstevigt het nu zijn leiderspositie. Met nog twee speeldagen te gaan lijken de 'Actionmen' de eerste plaats dan ook niet meer te zullen afgeven.

De strijd om het vierde en laatste play-off ticket wordt nu wel heel spannend. De drie gegadigden Lommel, Borgerhout en Bocholt staan op amper één punt van mekaar. MC Lommel won makkelijk met 1-6 op het veld van Juventini Beyne. Bocholt had niet de minste problemen met rode lantaarn PS Oostkamp, het werd 21-2.
CP Hasselt naderde door een 5-3 zege tegen degradatiekandiddaat ST Rekem tot op drie punten van het trio Bocholt, Lommel en Borgerhout. Al lijkt het niet meer mee te spelen voor de vierde play-off plaats.

In een Limburgs treffen tussen Houthalen-Genk en Isola Hoeselt was er geen eindwinnaar. Beide ploegen bleven steken op een 4-4 gelijkspel en dat is vooral voor Hoeselt een goede uitslag. Zij hebben immers de punten broodnodig in de degradatiestrijd en lopen zo tot op twee punten uit van de voorlaatste ST Rekem. Tot slot won Junkies Frameries met 3-2 van Châtelet. Met vier punten voorsprong op de voorlaaste is Châtelet zo goed als gered en mag het zich opmaken voor een nieuw seizoen in eerste klasse.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties