Revolutie bij Inter

Revolutie bij Inter
Foto: © SC

Intervoorzitter Facchetti en zijn voorganger Moratti zaten deze week, na de uitschakeling van de Nerazzurri in de UEFA-cup, rond de tafel. Na alweer een teleurstellend seizoen dienen grote veranderingen zich aan.

De toekomst van Alberto Zaccheroni is hoogst onzeker. Na het ontslag van Hector Cuper is de sportieve gang van zaken niet echt verbeterd. Een beslissing over een eventuele contractverlenging is nog niet genomen maar de kansen van Fabio Capello (nu nog bij AS Roma) stijgen met de dag.

Van de huidige spelersgroep mogen slechts 9 spelers zeker blijven. Het gaat om de Italianen Adani, Coco en Christiano Zanetti en de buitenlanders Javier Zanetti, Adriano, Martins, Gamarra, Stankovic en Farinos.

9 'onvoldoendes' moeten zeker vertrekken: Brechet, Pasquale, Okan, Emre, Cordoba, Kallon, Karagounis, Kily en Lamouchi.

Wat met de rest van de spelersgroep gebeurt, is nog onzeker. Zoals elk jaar heeft Inter weer een resem spelers op het oog om de selectie te versterken. Cambiasso, Di Vaio, Emerson, Veron en Samuel zijn daarvan de bekendsten. En voor Francesco Totti wil Moratti zelfs een speciale (financiële) inspanning doen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties