Antwerp als vanouds

Antwerp als vanouds
Foto: © SC

Antwerp heeft haar goede vorm niet kunnen bevestigen. Na de negen op negen verloor the Great Old vanavond met 1-3 van La Louvière.

Na een goed begin van Antwerp trok La Louvière het laken na zich toe. Dat resulteerde op het kwartier in een goal van Matthieu Assou-Ekotto. La Louvière was duidelijk niet aangeslagen door de aangekondigde trainerswissel van Ariël Jacobs en ging verder door op haar elan. Na opnieuw een defensieve fout kon Frederic Tilmant nog voor de rust de Wolven op een veilige 0-2 voorsprong brengen.

Ook na de rust presteerde Antwerp ondermaats. Het kon nog op 1-2 komen via Atalay, die een zelf uitgelokte penalty omzette, maar het maakte bijna nooit aanspraak op de gelijkmaker. Enkel Pivaljevic kon Proto nog bedreigen. Aan de andere kant waren Magro en Ishiaku enorm gevaarlijk. Twee minuten voor tijd maakte Mamouni er met een liftertje nog 1-3 van.

La Louvière mag zo drie punten toevoegen aan haar conto, terwijl Antwerp op de 16e plaats blijft steken. Heusden-Zolder kan morgen bij thuiswinst tegen Exçelsior Moeskroen over Antwerp wippen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties