Austria blijft in de titelrace!

Austria Wien blijft voorlopig in de titelrace nadat het vandaag met 1-2 ging winnen bij stadsgenoot Rapid. De kloof met leider Grazer AK blijft voorlopig wel drie punten. Er moeten nog drie wedstrijden gespeeld worden.

Sigur Rushfeldt was de grote held bij Austria. Hij scoorde zowel in de 31ste als de 39ste minuut. Vico kon in de slotfase nog milderen voor Rapid. Grazer AK versloeg Salzburg met zware 3-0 cijfers. De laatste twee doelpunten vielen echter pas in blessuretijd.

FC Superfund springt voorlopig opnieuw naar de derde plaats. Het won immers met 1-2 bij Herold Admira. Rapid Wien heeft echter nog steeds een inhaalwedstrijd tegen FC Kärnten te goed.

In de strijd tegen de degradatie verandert er niets. Zowel Sturm als FC Kärnten pakten een punt. FCK speelde 1-1 gelijk bij Casino Bregenz. Gunther Schepens scoorde de gelijkmaker voor de club van Regi van Acker. Sturm Graz haalde een 2-2 gelijkspel bij SV Mattersburg. Zowel voor de titel als de degradatie blijft het dus nog steeds zeer spannend in Oostenrijk.