RSC Anderlecht-Oud-Heverlee Leuven 1-0

Anderlecht aanvoerder Glen De Boeck gaf de aftrap voor de terugwedstrijd van de halve finales van de Beker van Belgie.

Het werd overigens een nerveuze wedstrijd.

Anderlecht begon de wedstrijd met overwicht zonder uitgespeelde kansen te kunnen creëren. Naarmate de wedstrijd vorderde herstelde OHL het evenwicht. Op het einde van de eerste helft kreeg Fanny Kimpe na een slechte terugspeelbal de gelegenheid maar de hoek was echter iets te moeilijk.

De tweede helft verliep gelijkopgaand. In het laatste kartier stelde OHL zich aanvallender op. Met snelle uitbraken werd Anderlecht zeer gevaarlijk.Een excellente Tania Vandenhouwe pareerde echter uitgespeelde kansen.

Een kwartier voor het einde werd een gekwetste en uitgeputte Ingrid Vanherle vervangen.OHL ging met drie spitsen spelen.

Een correcte tackle aan de grote backlijn door Sofie Devillé in de 83' werd met een penalty gehonoreerd. Kathleen De Smet zette de penalty hoog in het dak binnen. In een geharrewar aan het Anderlechtdoel werd de bal op de lijn gekeerd.

In de 88' viel Sofie Devillé nog uit met een gebroken sleutelbeen.

Voor Katrien Timmermans en Natacha Leman eindigt hun voetbalcarrière op de ,,kleine'' Heizel. Zij gaan zich tenvolle toeleggen op hun beroepsloopbaan als juriste en kinesiste.Natacha Leman die als studente van DVC Kuurne overkwam, speelde 5 jaar in Oud-Heverlee. Katrien Timmermans, waarmee het allemaal begon, speelde haar eerste wedstrijd aan de Korbeekdamstraat op 2 februari 1986.(Bron:www.ohl.be)

Lentezon Beerse-R. Wezemaal 1-7

Wezemaal kon met een gerust hart de terugwegdstrijd van deze halve finale Belgische beker aanvatten na de 5-0 zege op het thuisfront.

Lentezon wist zich in de eerste helft te handhaven, ook al scoorde Kristel Verhelst in het begin van de wedstrijd de 0-1 (6').Lentezon kwam in het slot van de eerste helft nog terug op gelijke hoogte door een doelpunt van Leen Janssen 1-1 (40').

Geen slechte uitgangspositie voor een tweede helft waarin Lentezon iets meer initiatief nam en daarvoor de rekening kreeg gepresenteerd.In de 50' miste Niki De Cock vanop de stip de 1-2 maar het was slechts uitstel van executie want vijf minuten later was een pasje van Femke Maes genoeg om Niki De Cock alsnog te laten scoren:1-2.

De start van een demarrage waarop Lentezon geen antwoord kon vinden en tenslotte met 1-7 de boot inging.

Met een zuivere hattrick van Kristel Verelst en doelpunten van Evi Willekens en de ingevallen Karen Meeus staat Wezemaal meer dan verdiend in de finale om tegen Anderlecht te streven naar een dubbele slag. (Bron:JVM-Lentezon Beerse)

Finale Beker van Belgie tussen Rapid Wezemaal (kampioen) en RSC Anderlecht (vice-kampioen) op Zondag 23 mei 2004 om 13.00 in het Koning Baudewijnstadion te Brussel.