Filip De Wilde vreest voor carrière

Filip De Wilde vreest voor carrière
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Filip De Wilde, momenteel doelman bij Lokeren is voor 3 maanden out wegens een breuk in zijn voet. Afgelopen maandag moest De Wilde na 20 minuten de eerste training van Lokeren onderbreken nadat hij iets gevoeld had in zijn voet. Bij nader onderzoek in het ziekenhuis bleek dat er een beentje dat naar zijn kleine teen loopt gebroken zat. Donderdag gaat De Wilde in het ziekenhuis onder het mes.

De geschatte revalidatietijd zou 3 maanden zijn waardoor De Wilde de volledige seizoensvoorbereiding en seizoensstart mist. Filip De Wilde liet al weten dat hij waarschijnlijk niet meer zal aantreden als doelman en dat hierdoor zijn carrière zal beïndigd worden.

Ondertussen zit het Lokeren-bestuur met de handen in het haar. Na Filip De Wilde (geblesseerd) is ook 2de doelman Svan Van Der Jeugt vertrokken naar KAA Gent. Momenteel beschikt Lokeren maar over één doelman meer nl. Grifin De Vroe. Lokeren is dus momenteel druk op zoek naar een nieuwe doelman en er wordt al lichtjes gesproken over Davy Schollen van Racing Genk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties