Besiktas wint Alpen Cup

Besiktas wint Alpen Cup
Foto: © SC

Besiktas Istanbul heeft zo net de Alpen Cup veroverd. In de finale van het oefentoernooi was de Turkse club te sterk voor het Oostenrijkse Casino Salzburg. Het had wel penalties nodig om de beker te kunnen pakken.

Na een vrij matige tot saaie wedstrijd moesten penalties de beslissing brengen. Verlengingen werden niet gespeeld, vanwege het feit dat het slechts om een oefenpartij ging. In die penaltyserie liet de Turkse keeper Kursunlu Ramazan zich meteen opmerken door zeer onsportief gedrag: Ramazan verplaatste zo maar een bal van een Oostenrijker terwijl die perfect op de penaltystip lag. De scheidsrechter weigerde echter een gele kaart te geven. Het spelletje van Ramazan werkte echter, want hij pakte drie penalties en bezorgde Besiktas de zege. Salzburg wist slechts één penaltykans te benutte, Besiktas had genoeg aan drie.

Volgende week wordt er opnieuw in de Alpen een vriendschappelijk toernooi gespeeld. Ook daar zal Besiktas van de partij zijn. Het zal het dan moeten opnemen tegen Hertha Berlijn, 1860 München en Brondby.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties