Transfer Babbel officieel

Transfer Babbel officieel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Markus Babbel keert terug naar Duitsland. De 51-voudig international staat op het punt te tekenen bij VfB Stuttgart.

'We onderhandelen, maar zijn nog niet tot een akkoord gekomen', verklaarde VfB-woordvoerder Oliver Schraft. Die Schwaben kwamen al wel tot overeenstemming met Liverpool over de voorwaarden van een eventuele transfer, zo meldde de Engelse club.

Het contract van Babbel bij Liverpool liep nog tot de zomer van 2006. Maar de laatste jaren kwam de 31-jarige speler amper in actie voor The Reds. Hij kampte bijna twee jaar met het syndroom van Guillain-Barré en zat zelfs enige tijd in een rolstoel. Vorig seizoen keerde hij terug op het veld, maar werd hij verhuurd aan Blackburn Rovers, waarvoor hij 25 keer in actie kwam.

'Der VfB, dat is een reuzekans', reageerde Babbel op de vraag of hij geïnteresseerd was in een overstap naar de club van coach Matthias Sammer. De trainer zou Babbel als vervanger van de naar Schalke 04 vertrokken Marcelo Bordon willen aantrekken.

Voor hij in de zomer van 2000 naar Liverpool vertrok, speelde Babbel zeven seizoenen bij Bayern München en twee jaar voor Hamburger SV.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties