Testmatchen

Man U- Bayern Munchen in Chicago : 0-0, 2-4 met strafschoppen.
Zwakke partij tegen een B-elftal van Manchester, de 800.000 zijn gemakkelijk verdiend.

VFL Bochum-Westfalia Herne : 6-1
Voor 5.000 toeschouwers heeft VFL vlot afstand genomen van derde klasser Herne, doelpunten van Lokvenc(2x),Misimovic(2x), Edu en Knvas zorgden voor de 6-1.

Mainz - Koblenz : 1-1
Voor nieuwkomer Mainz is er nog veel werk aan de winkel, ze kwamen niet verder dan een gelijkspel tegen de amateurs uit Koblenz, geen al te best vooruitzicht met de start van de Bundesliga in zicht.

SC Freiburg - greuter Furth : 0-1

Ook een slechte repetitie voor de Breisgauer, tegen tweede klasser Furth werd glansloos verloren, Callias zorgde voor de enige treffer.

Kaiserlautern-Wacker Tirol : 2-1
De FCK daartegen won dan weer tegen de Oostenrijkers met 2-1, Carsten Jancker en Ailtintop scoorden voor de Rode Duivels, Shela scoorde in de 90e minuut voor Tirol.

FC Koln - Fenerbace : 2-2
Voor 35.000 toeschouwers speelde tweede klasser Keulen gelijk tegen de kampioen uit Turkije, de ingevallen Podolski zorgde voor de verdiende gelijkmaker.

Werder Bremen - Lyon : 3-3

Door toedoen van Elber lag Bremen in de 68e minuut met 3-0 achter, doch in een dol laatste kwartier kwam de Duitse kampioen terug door doelpunten van Borowski en Klasnic.