Brussels verliest puntje in de blessuretijd

Filip Van der Elst
| 0 reacties
Brussels verliest puntje in de blessuretijd
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Genk startte het best en wou Brussels meteen onder druk zetten: Nys moest al na enkele minuten een kopbal van De Camargo uit zijn doel ranselen. Na die snelle start verwaterde het spel echter, en gingen vooral de bezoekers veel te slordig voetballen. Van zo'n slordigheidje had Nong moeten profiteren, maar helemaal alleen voor doel trapte hij de bal op Moons.

Iets later kreeg ook Genk een goede kans: De Conde werd diepgestuurd, en hij werd al dan niet buiten de 16 foutief gestopt door Nys. Scheidsrechter Vandevelde zag er echter geen graten in en beoordeelde het als een schwalbe.

Na de rust kreeg Genk iets meer vat op de wedstrijd. De eerste kans was nog voor Brussels, maar Makasi (iets later werd hij overigens vervangen door Riise) schoot net naast. Aan de overkant kende een kopbal van Daerden geen geluk, en vooral Kpaka schoot een reuzekans naast.

Het zag er niet meer naar uit dat er nog een doelpunt ging vallen, maar in de 95ste minuut (er waren 4 minuten extra speeltijd aangekondigd) scoorde Beslija na een scrimmage alsnog de 0-1, meteen ook het enige doelpunt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties