Matchen 1ste ronde DFB Pokal

FC Schonberg - Kaiserlautern  : 0-15

Een leuke oefenmatch voor de bezoekers waarbij Jancker zes keer scoorde, van wedstrijd was hier dan ook geen sprake.
-----------
Fortuna Dusseldorf - VFL Bochum  : 1-3

In deze derby in een uitverkocht huis was het vooral de thuisploeg die de eerste helft domineerde en deze kwam dan ook na tien minuten verdiend op voorsprong.
Na een half uur kwamen de bezoekers er toch eens uit en scoorden dan ook meteen tweemaal door Madsen.
In de tweede helft controleerden de bezoekers het geheel en Lokvenc dikte nog aan tot 1-3.
----------
VFB Lubeck -  Borussia Dortmund : 0-1

De finalist van vorig seizoen kreeg Dortmund op bezoek dat in de laatste jaren bijna steeds in de eerste ronde uitgeschakeld werd.
Nu gingen de bezoekers wel vlot van start en kwamen na tien minuten door vrijschop van Oliseh reeds op 0-1.
De thuisploeg probeerde wel van daar wat tegenover te zetten maar kwamen toch ook kwaliteit tekort om de Borussen ernstig te bedreigen.
Een magere zege maar toch eens een ronde verder.
-------
Jans Regensburg - Werder Bremen : 0-2

De thuisploeg ging geestdriftig van start en een russtand van 3-0 was nog niet eens overdreven geweest.
Landskampioen en Bekerhouder Bremen was futloos.
In de tweede helft ging het dan wat beter en door doelpunten van Micoud en Klasnic gaat Bremen verder.