Geen verrassingen meer in Pokal

Saarbrucken - FC Koln  : 1-4

Podolski heeft op zijn eentje de thuisploeg verslagen, in het duel onder tweede klassers maakte hij maar leifst vier doelpunten en was daarmee de man van de match.
Nochtans kreeg hij eerder deze week een berg kritiek van trainer Stevens wegens te weinig inzet op training.
----------

TVS Volpcke - Bayern Munchen : 0-6

Ook hier van een wedstrijd nauwelijks sprake, Santa Crus (4x), Hargreaves en Scholl leverden de doelpunten.
----------

Tus Mayen - VFB Stuttgart  : 0-6

Het team van trainer Sammer maakte er een oefengalop van, doelpunten van Kuranyi(2x), Heldt, Hleb, Soldo en Cacau.
---------
Hertha Berlijn Am - Schalke 04 : 0-2

Moeilijker ging het bij de Koningsblauen  waar Vermant de hele wedstrijd speelde, een doelpunt van Hanke in de 24e minuut en van Altintop in de 78e minuut zorgden voor een zuinige zege.
---------
TSG Hoffenheim - Hansa Rostock : 1-2

Rostock beleefde een zware namiddag in Hoffenheim, de gastheren kwamen op voorpsrong in de 16e minuut door Olshoff.
Op het uur scoorde di Salvo de gelijkmaker en tien minuten later de 1-2. Gevleide overwinning voor de Bundesligist.
----------

Mainz 05 Am - Bayer Leverkusen  : 1-3

Het ging niet zo gemakkelijk als de uitslag laat blijken , de bezoekers kwamen wel 0-2 voor door Ponte en Franca maar vergaten de klus af te maken.
Zo kon de thuisploeg tegenscoren door Pupalovic en kreeg Leverkusen hetnog knap lastig. In de slotminuut maakte Franca er dan 1-3 van nadat keeper Wetklo mee opgerukt was.
Placente kreeg zijn zoveelste rode kaart  wegens een grove fout.
---------
Carl Zeiss Jena - Greuter Furth : 1-2 n.v.

Vandaag volgen nog de overige wedstrijden en vanavond is de loting voor de 2e Ronde.