De deur gaat op slot bij Beveren

Thierry Van Uffelen
| 0 reacties
De deur gaat op slot bij Beveren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zullen niet langer spelers vertrekken bij Beveren. Er waren een viertal aanbiedingen binnen gekomen voor Marco Né en Émmanuel Éboué, maar Beveren wees ze allevier af. De kleine kern wordt uitgebreid met vier nieuwe ivorianen. Na verdediger Zito, die reeds is aangekomen, komen deze week ook Arunyna (spits) en Ouattara (verdediger) naar het Waasland. Later zal ook Pia overkomen, hij vervangt de eerder aangekondigde Gervinho. Die zal pas volgend seizoen komen want hij kan momenteel geen werkvergunning krijgen in België.

Herman Helleputte is niet te spreken over het incident met Romaric. Door het laattijdig opduiken op de afspraak voor de wedstrijd tegen Sint-Truiden, was Romaric verplicht met de auto naar Staaien te rijden.

Helleputte
"Ik ben niet uitgevlogen, dat heb ik al eerder eens gedaan. Maar ik heb hem duidelijk gemaakt dat dit écht niet kon. Sancties? Hij begon op de bank en krijgt een zware boete. Twee straffen waar hij duidelijk niet gelukkig mee was. Meer kan ik niet doen. Ik kan hem moeilijk naar de B-kern verwijzen, want daarvoor is onze selectie veel te smal.
Hij staat zeker in onze top-3 van te-laat-komers. Ivorianen hebben het nu eenmaal moeilijk met het leven volgens het uurwerk. Zo worden ze niet opgevoed. Maar toch ben ik ervan overtuigd dat ik Romaric op het goede spoor kan krijgen. Het moet wel, want die jongen heeft veel kwaliteiten. Hij mag zijn talent niet vergooien. Maar zover is het nog lang niet. Romaric wou er gisteren niet meer op terugkomen."


Beter nieuws over de geblesseerden. Bou-Sfia traint reeds indivueel. Aanvaller Kaïper houdt het voorlopig nog bij de fiets.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties