Club hoopt nog op 12.000

Schepens Pieter
| 0 reacties
Club hoopt nog op 12.000
Foto: © SC

Club kan met een bijna volledige fitte kern toeleven naar de wedstrijd van donderdag tegen het Franse Chateauroux. Olivier De Cock en Kevin Roelandts liepen vandaag wat los in het bos en komen nog niet in aanmerking voor donderdag. Vandaag werd er achter gesloten deuren getraind en wordt er door assistent-coach Chris van Puyvelde wat meer uitleg gegeven van de tegenstander. Het bestuur van Club hoopt nog altijd dat er meer dan 12.000 toeschouwers op de tribune zitten voor de eerste ronde van de UEFA-cup.

Momenteel zijn er nog maar iets meer dan 8.000 tickets de deur uit. 'Gezien de beperkte uitstraling van Chateauroux en de wetenschap dat het selchts om de eerste ronde van de UEFA-beker gaat, is dit lang niet slecht", aldus secretaris Jacques De Nolf. 

Chris van Puyvelde waarschuwt voor onderschatting. "Chateauroux is een typische Franse ploeg. Veel techniek in combinatie met individuele flitsen. Vergeet niet dat die ploeg in de vorige bekercampagne maar drie doelpunten heeft geincasseerd, waarvan één doelpunt in de finale tegen PSG. Wel werken ze momenteel aan een nieuw elftal met jongeren en enkele Afrikaanse internationals. Wat niet betekent dat wij die ploeg moeten uitschakelen, dat zijn we aan onze status verplicht. Ik heb wel de indruk dat ze naar Brugge komen om de schade te beperken en hun thuiswedstrijd te redden want die wordt daar aanzien als de match van de eeuw."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties