Aachen en Berlijn liggen eruit

marc gevers

Alemannia Aachen ligt uit de beker na 2-1 verlies bij de amateurs van Bayern.
Guerrero bracht de thuisploeg na een kwartier op voorsprong, Scharping maakte in de tweede helft gelijk en vier minuten voor tijd scoorde Guerrero weer en zorgde zo voor de kwalificatie tegen de finalist van vorig jaar.

Ook Hertha Berlijn ligt eruit tegen Braunschweig, een ploeg uit de Regionaal Liga. Alle doelpunten vielen in de tweede helft met in de 88e minuut een own-doelpunt van Madlung, meteen het einde van Hertha.

Stuttgart won zuinig in Oberhausen met 0-2, doelpunten van Hleb en Cacau.

Schalke 04 en Kaiserlautern maakten er dan weer een echte cupmatch van, de stand na negentig minuten 3-3, na verlengingen 4-4, de Koningsblauen wonnen uiteindelijk na het trappen van strafschoppen met 3-4.

Borussia Dortmund won dan toch eens thuis, met 3-1 tegen Unterhaching, doelpunten van Ewerthon(2) en Koller.

Frankfurt won het duel tegen Furth na verlengingen met 4-2.