Standard maakt busreis van 50 uur

Standard maakt busreis van 50 uur
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Dat de supporters van Standard altijd achter hun club blijven staan, is algemeen bekend. Maar nu gaan de mannen uit de Vurige Stede wel heel ver. Enkele fans van Standard gaan immers met de bus naar Boekarest, om daar hun favoriete club te zien voetballen tegen Steaua. Duur van het snoepreisje: zo'n 50 uur.

Het initiatief komt van de supportersclub 'Royal Standard de Kempen'. Woensdagavond vertrekt de bus, om 25 uur later in Boekarest aan te komen. Op de terugweg staan er uiteraard opnieuw 25 uren op het programma, wat betekent dat de supporters zo'n 50 uur in de bus zullen vertoeven.

“Het is een goed en vooral goedkoper alternatief voor het vliegtuig. Dat zou ons zo'n 360 euro kosten, terwijl de bus slechts 100 euro vraagt. Maar we doen het ook voor het avontuur natuurlijk. Hoe langer op de bus, hoe liever. Met de buschauffers is wel afgesproken dat we ginder minstens 12 uur stilstaan. Kwestie van iedereen toch even op zijn positieven te laten komen”, aldus Ben Quirijnen, voorzitter van de supportersclub.

Wie de UEFA-Bekermatch van Standard in Boekarest in levende lijve wil meemaken, kan steeds terecht bij Quirijnen. Op de bus van de Rouches is immers nog steeds plaats vrij. Contact opnemen kan via het nummer 0497/61.32.60.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties