Serie B: Empoli verstevigt leidersplaats

Maarten Vandenabeele

Door een 0-2 overwinning in Perugia staat Empoli nog steviger aan de leiding van de Serie B.  De ploeg uit Toscane klaarde de klus al vlug: na 18 minuten kreeg Coly rood bij de thuisploeg en Tavano zette de daaropvolgende strafschop om.  Moro legde de eindstand vast.

Genoa moest de rol lossen na een 1-1 gelijkspel tegen Verona.  Milito bracht de thuisploeg al vroeg 1-0 voor maar Adailton scoorde na 51 minuten tegen.  Ondanks rood voor Cassani (V) na 68 minuten kwam de overwinning er niet voor de Rossoblu.

Albinoleffe en Torino zijn de nummers 3.  De eerste zag zijn wedstrijd tegen Triestina gestaakt na hevige regenval, I Granata wonnen met 0-2 in Pescara.  Marazzina en Quagliarella scoorden na de pauze.

Treviso boekte zijn eerste overwinning dankzij Reginaldo, die in de 14e minuut scoorde in Vicenza.  De ploeg blijft laatste maar heeft bijna Bari te pakken, dat met 6 punten 1 punt meer heeft.