Jankulovski misschien naar Inter

Jankulovski misschien naar Inter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Massimo Moratti, technisch directeur van Inter Milan, heeft toegegeven dat de kans bestaat dat men zal proberen om in januari Marek Jankulovski binnen te halen.

Na het 1-1 gelijkspel tegen Lazio afgelopen weekend zaten Moratti en coach Roberto Mancini maandag rond de tafel om naar oplossingen te zoeken voor de zwakheid van het team. De Udinese-middenvelder werd toen naar voor geschoven als een mogelijke transfer in januari samen met centrale verdedigers Lucio van Bayern München en Vincent Kompany van Anderlecht.

Juventus is nog steeds favoriet om Jankulovski binnen te halen nadat ze dat ook al in de zomer probeerden. Fabio Capello wist zondag echter te vertellen dat Juvé in januari niet actief zal zijn op de transfermarkt. Dit heeft andere ploegen, zoals Inter Milan, aangemoedigd om toch een poging te ondernemen om de Tsjechische international binnen te halen.

Jankulovski heeft echter nog maar pas zijn contract bij Udinese verlengd. Dit was een voorwaarde om te kunnen getransfereerd te worden in januari. Udinese heeft een prijs van 10 miljoen euro op zijn hoofd geplakt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties