RBC wint degradatieduel

RBC Roosendaal heeft vanavond een uiterst belangrijke zege behaald tegen De Graafschap, de ploeg van Jan van Dijk won met duidelijke 3-0 cijfers tegen De Graafschap. Het was voor RBC de eerste overwinning na zes nederlagen op rij. De Graafschap wacht nog altijd op zijn eerste zege.

De wedstrijd begon schitterend voor de thuisploeg, de Fin Hakansson opende al na drie minuten de score. De Graafschap kon amper een vuist maken tegen een betere thuisploeg en toen Molenaar vlak voor rust de score verdubbelde was de wedstrijd eigenlijk al voorbij. Ikedia nam na een uur spelen alle twijfels weg door de 3-0 te maken.

Voor De Graafschap ziet het er nu wel heel somber uit. De ploeg uit Doetichem staat nu helemaal alleen laatste en laat nu ook punten liggen tegen mede-concurrenten. Twee weken geleden was ADO Den Haag op de Vijverberg al te sterk en nu was een zwaar gehavend RBC een maatje te groot. Voor RBC ziet de toekomst er weer iets rooskleuriger uit.