Topper in 4e B eindigt onbeslist

Steven Bologne
| 0 reacties
Topper in 4e B eindigt onbeslist
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De absolute topper tussen de nummer 1 en 2 in de klassering heeft de verwachtingen niet kunnen inlossen. Een flauwe topper kregen de meer dan 2000 toeschouwers voorgeschoteld op de Schalk.

De in de meerderheid en luidruchtige aanhang van Rupel Boom schreeuwde zijn ploeg naar voor, maar het was de thuisploeg dat liet zien waarom het bovenaan de rangschikking staat. Het opende de score via Blommaerts. Rupel Boom was niet aangeslagen en kon via Gloub de gelijkmaker optekenen.

Het verdere spelverloop kwam de toeschouwers niet ten goede. Vooral middenveldspel en 2 beresterke defensies zorgden ervoor dat het vuur nooit in de derby kwam. Rupel Boom heeft met het gelijke spel de competitie gered. Bij een eventuele nederlaag van de steenbakkers had de kloof nog groter geweest met de achtervolgers.

Op het einde van de tweede helft gebeurde alsnog wat er gevreesd werd. Enkele supporters van de thuisploeg klommen over de omheining om te verbroederen met de Boomse supporters. Enkele onder hen hadden het zo niet begrepen en waren uit op rellen. Willebroekse supporters en deze enkelingen raakten slaags met elkaar. Gewapend met oranje en zwarte vlag werd er 10 minuten lang gevochten vooraleer dat de massale opgetrommelde ordediensten tussen beide kwamen. Hopelijk krijgt de terugwedstrijd in het Parkstadion van Boom een sportiever vervolg naast het veld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties