United-doelman laat zich gaan

United-doelman laat zich gaan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVSK United-keeper Govert Boyen liet zich na de topper tussen KSK Tongeren en KVSK United enigszins in negatief opzicht gaan. De doelman vond het nodig om na de wedstrijd uitdagend voor het Tongerse vak te gaan dansen als reactie op de Tongerse spionkop. Bovendien haalt hij in een interview vlak na de wedstrijd op www.kvsk.be zwaar uit naar Tongeren en zijn fans. Zo zou Tongeren "een club zijn die helemaal kapot wordt gemaakt door Genk" en "de supporters zouden niet weten waar ze mee bezig zijn". 

Wel dient gezegd te worden dat de supporters Boyen tijdens en vooral na de wedstrijd zwaar op de korrel namen met negatieve spreekkoren. Er werden ook enkele wc-rolletjes naar de keeper gegooid. De Tongerse supporters voelden zich in de wind gezet na onder andere het herhaaldelijke tijdrekken van de doelman en reageerden op deze manier.

Een soortgelijk geval zagen we een paar maanden terug in Nederland. Toen vond Blaise N'kufo het nodig om na de gewonnen wedstrijd in ADO Den Haag de fans uit te dagen. Dit bracht heel wat tumult teweeg en de aanvaller werd achteraf ook bestraft door de clubleiding. Ook toen reageerde de speler op het publiek dat de aanvaller voortdurend op de korrel nam.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties