Lokeren-voorzitter Lambrecht opnieuw niet tevreden

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Lokeren-voorzitter Lambrecht opnieuw niet tevreden
Foto: © SC

Lokeren slaagde er gisteren niet in om een degelijke partij af te werken. De ploeg van trainer Van Der Elst ging kopje onder op het veld van Lierse. Lokeren-preses Roger Lambrecht zag opnieuw dat het spel van zijn ploeg zeker niet goed was.

Vooral trainer Franky Van der Elst wordt al de grote schuldige gezien en de positie van de trainer blijft hoogst onzeker. Na de gewonnen wedstrijd tegen KVO, liet de voorzitter verstaan dat hij snel verandering wou zien. Maar deze was zaterdag ver te zoeken. 

Lambrecht liet weten dat hij opnieuw niet tevreden kan zijn met het spel van zijn ploeg. Het grote probleem zit hem immers in het feit dat de voorzitter Europees voetbal wil halen. Trainer Van Der Elst liet echter al verstaan dat dit met deze groep een onmogelijke opdracht is. Het zal afwachten worden wat er zal gebeuren in Lokeren.

Van der Elst wil echter nog niet opgeven. "Ik blijf mijn groep in bescherming nemen. Deze groep is niet dood. Dat zag je in de tweede helft. De handdoek gooien doe ik niet. Als de voorzitter toch mijn ontslag geeft dan zal dat een heel pijnlijk moment zijn. Maar dat verwacht ik niet. Ik ga nu terug met de bus en morgen sta ik op het trainingsveld.'
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties