Hommeles bij Inter

Hommeles bij Inter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alvaro Recoba bekende gisteren dat hij zaterdag een pittige woordenwisseling heeft gehad met Inter-coach Roberto Mancini. Hierdoor vergroten wederom de kansen dat de Argentijn volgende maand Inter verlaat.

Het was algemeen geweten dat de relatie tussen Recoba en Mancini niet optimaal was. De situatie ontplofte echter toen de spits er op de zaterdagtraining achter kwam dat hij niet in de basis zou staan. Dit ondanks zijn impressioneerde prestatie in de Champions League wedstrijd van afgelopen dinsdag tegen Anderlecht.

Door dit incident liet Mancini Recoba zelfs uit de kern voor de wedstrijd van gisteren tegen Siena. Op de persconferentie liet de Inter-coach weten dat het om een technische beslissing ging. Dieper wou hij er niet op ingaan.

Hierdoor worden de kansen vergroot dat Recoba in januari wordt uitgeleend aan Sampdoria. Samp-coach Walter Novellino lijkt immers de enige te zijn die het maximale uit de Argentijn weet te halen. Recoba speelde zijn beste seizoen toen hij werd uitgeleend aan Venezia in 1999 dat toen onder leiding van Novellino stond. Door zijn 10 goals in 19 matchen redde de spits Venezia van de degradatie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties