Koné niet naar PSV

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Koné niet naar PSV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV-trainer Guus Hiddink liet gisteren verstaan dat Roda-aanvaller Koné niet zal verhuizen naar zijn club PSV. Het gerucht deed de ronde dat de Eindhovense club de aanvaller wel zou willen aantrekken. Voorlopig blijkt dat niet het geval te zijn, want Hiddink deed dit af als een gewoon gerucht zoals er vele zijn in het voetbal. 

Het is al de tweede keer dat Arouna Koné in gelinkt wordt aan een grote topclub in Nederland. De vorige keer was hij bijna van Ajax, maar hij raakte niet door de medische keuring. Dus hij zag een transfer naar de huidige Nederlandse kampioen niet doorgaan. 

Na het afspringen van zijn transfer van Roda naar Ajax, onderwierp men hem aan verschillende onderzoeken. Daar kwam echter niet veel speciaals aan het licht. Na deze onderzoeken speelde hij gewoon weer bij Roda JC

Er mag verwacht worden dat Koné nog meer in de belangstelling zal komen te staan, hij speelde zich afgelopen weekend tegen RBC opnieuw in de kijker. De vraag blijft dan ook, hoe lang deze aanvaller nog zal spelen bij Roda.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties