Comité Lierse 2006 wil spetterend eeuwfeest

Ronny anthonis
| 0 reacties
Comité Lierse 2006 wil spetterend eeuwfeest
Foto: © SC

Het comité "Lierse 2006" werd in het leven geroepen om allerlei acties rond de redding van Lierse te organiseren. De groep bestaat uit vertegenwoordigers van alle organen die iets met Lierse te maken hebben. Het comité heeft nu een extra taak, die de prioriteit krijgt nu: nl het organiseren van activiteiten om een spetterend 100-jarig bestaan van Lierse te vieren. De voorbereidingen zijn volop aan de gang en achter de schermen wordt er druk gewerkt. Enkele concrete dingen kan men u al aanbieden, om een extra mooi eeuwfeest te vieren heeft Lierse steun nodig van de supporters.

Om alles te bekostigen kan men u al enkele dingen aanbieden tegen zeer democratische prijzen. Zo zijn er bv stickers (met de steun van Voetbalkrant.com), T-shirts, energydrankjes, kalenders met spelers en vrouwelijke fans, ... enz. Deze zaken zijn allemaal te koop in de fanshop van Lierse.

Er zijn ook nog enkele acties op til zoals onder andere een eetfestijn, een 'vol huis' thuis tegen Westerlo, livestrong armbandjes, een veiling en acties in samenwerking met Racing Genk.

Wie het volledige verhaal wil lezen rond het comité Lierse 2006 kan terecht op de officiële website van Lierse. Uiteraard kan u ook bij ons terecht voor de laatste nieuwtjes.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties