Udinese koopt, maar verkoopt niet

Udinese koopt, maar verkoopt niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Udinese is de laatste dagen goed bezig op transfermarkt. In de aankoop van spelers dan wel te verstaan, want spelers afstaan tijdens de winterperiode doet de club niet.

Zo werd gisteren beleefd een bod van Barcelona op Vicenzo Iaquinta afgewezen. Barça wou de spits voor de rest van het seizoen lenen, maar Udinese wil de ploeg bijeen houden met het oog op de kwalificatie voor de Champions League van volgend seizoen. Wel wordt verwacht dat Iaquinta in de zomer zal verkocht worden voor zo'n 10 miljoen euro nadat ook al Juventus, Fiorentina en Palermo hun interesse lieten blijken.

Ondertussen heeft men bij Udinese wel de verdediger Gustavo Lazzaretti de Aroujio aangetrokken. Hij wordt tot het einde van het seizoen geleend van het Braziliaanse Botafogo. De 20-jarige Braziliaan heeft tevens een Italiaanse identiteitskaart en zal dienen als back-up voor de basisverdedigers.

Ook test er momenteel een Japanse keeper bij Udinese. Eiji Kawashima is een Japans jeugdinternational en ligt onder contract bij Nagoya uit de J-league.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties