Cruz gegeerd

Cruz gegeerd
Foto: © SC

Julio Ricardo Cruz is gegeerd wild binnen en buiten Italië. Ondanks het feit dat Palermo midden deze week aankondigde een persoonlijk akkoord bereikt te hebben met de aanvaller, staat Marseille dichter bij een akkoord met Inter.

De voorzitter van Palermo, Maurizio Zamparini, kondigde deze week aan dat hij een overeenkomst had met Cruz. Hij wist ook te melden dat hij het moeilijk had om een akkoord te bereiken met Inter. Dit komt omdat Palermo de Argentijn slechts tot het einde van het seizoen wil huren, terwijl Internazionale hem wilt verkopen.

Een club die hem wel permanent wil overnemen is Olympique Marseille. Zo heeft de Franse club al een voorstel van 3,5 miljoen euro gedaan waar Inter zich wel kan in vinden. Met de capaciteiten die Marseille bezit zal het ook niet zo moeilijk zijn om het aanbod van Palermo aan Cruz te overtreffen.

Derde kaper op de kust is Fiorentina. Zij zoeken een vervanger nadat Javier Portillo naar Real Madrid werd teruggeroepen. Hun interesse is echter niet zo concreet omdat zij ook nog andere aanvallers zoals Milan Baros en Bernardo Corradi op het oog hebben. Ook Fiorentina wil Cruz slechts voor het resterende seizoen huren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties