Mechelen verliest kostbare punten

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Mechelen verliest kostbare punten
Foto: © SC

In eigen huis kwam KV Mechelen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Denderhoutem. De Kakkers creëerden nochtans voldoende kansen om een zege te rechtvaardigen, maar bezoekend sluitstuk Mario David zorgde voor menige Mechese frustratie.

In een sterke eerste helft slaagde Malinwa er niet in om zijn vele kansen om te zetten in doelpunten. Patrick Goots, Yve Thijs, Steven De Pauw en Tom Peeters kregen allen doelrijpe mogelijkheden, maar vonden bijna allemaal een uitstekende David op hun weg naar doel. Denderhoutem stelde aanvallend weinig voor tijdens de eerste periode. Alleen Dugardeyn ondernam een poging tot schot op doel, maar zijn bal dwarrelde naast de verkeerde kant van de paal over de doellijn.

Na de pauze was de eerste kans verrasend voor de bezoekers, maar Oubial zag zijn poging in het zijnet stranden. Rood-geel nam de wedstrijd terug in handen en na kansen van Goots en Thijs geschiedde er uiteindelijk toch gerechtigheid via Thijs. De Pauw zag zijn schot uiteenspatten op de doellat en de bezoekers toonden aan dat efficiëntie ongelooflijk belangrijk is. Stefaan Staelens trapte een voorzet van Nico van der Donck voorbij Kurt Stoops: 1-1.

In de andere wedstrijden in 3de A won Torhout de topper van Capellen met 1-0 en ging Racing Mechelen met 0-2 winnen op het veld van Maldegem. Torhout springt over Turnhout, Denerhoutem en Capellen naar de eerste plaats. Turnhout speelt morgen nog wel tegen Bornem. Mechelen moet zich voorlopig tevreden stellen met een 5de plaats op twee punten van de leider.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties