Bayern terug alleen leider

Bayern Munchen staat terug alleen op kop, al is het slechts met één punt.

In een best genietbare partij tegen Hertha waren er kansen voor beide ploegen doch de spitsen waren blijkbaar niet in een productieve bui, zo bleef de stand dan ook op 0-0 steken in het Olympisch stadion te Berlijn.

Werder Bremen kreeg rode lantaarn Hansa Rostock op bezoek en had er de handen vol mee.
Klasnic en Klose zorgden nochtans voor de 2-0,D. Rasmussen kon echter voor rust nog de aansluitingstreffer scoren.
In de tweede helft dikte Klasnic nog aan tot 3-1, drie minuten later was het T.Rasmussen die weer milderde maar verder kwamen de bezoekers niet meer, uitslag 3-2.

Zo is Bayern terug leider met één punt voorsprong op Schalke en vier op Stuttgart. Rostock blijft laatste met 12 punten en zal het uiterst moeilijk krijgen om zich te handhaven in eerste, zo zal misschien de laatste club uit het vroegere Oostblok verdwijnen uit de Bundesliga.