FC Denderleeuw periodekampioen...

FC Denderleeuw periodekampioen...
Foto: © SC

D-Day...

Zo kan deze dag ook wel genoemd worden. Vandaag werden de beslissende wedstrijden gespeeld in 3e klasse A. Het was erop of eronder voor FC Denderleeuw. Vol spanning vertrokken maar liefst 4 bussen richting Denderhoutem, de supporters waren er klaar voor.

De eerste helft zagen we een erg sterk spelend Denderleeuw. Rood-zwart kwam niet aan de bal. Enkele kansen bleven echter onbenut. Maar liefst 4 doelpogingen, zonder resultaat. Zoals in het voetbal geweten is, is scoren de regel, zoniet wordt dit afgestraft en dit was vandaag aan de orde voor FCD. Eén counter van Denderhoutem en de 1-0 was een feit. We zagen dat de FCD spelers een mentale tik kregen. Veel balverlies en net voor afsluiten van de eerste speelfhelft kreeg blauw-zwart een 2e treffer tegen.

De 2e helft ging zwaar worden, we zagen een sterk spelend Denderhoutem. De rust deed de spelers van Denderleeuw blijkbaar geen deugd. Een zwak FCD verscheen op de grasmat en al heel snel stond de 3-0 op het scorebord. FCD kwam niet meer aan de bal. Het was bang afwachten op den d'Eyzel wat de uitslagen van Maldegem en Turnhout waren. Die waren gunstig, waardoor Denderleeuw periodekampioen werd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties