Dugarry stopt met voetballen

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Dugarry stopt met voetballen
Foto: © SC

Christophe Dugarry heeft een punt achter zijn carrière gezet. De Fransman heeft geen zin meer in het spelletje en wil meer tijd bij zijn gezin doorbrengen. Vorige maand hing Emmanuel Petit ook al zijn schoenen aan de haak.

Na een half jaar Qatar houdt de 32-jarige Duga het al voor bekeken in de rijke oliestaat. Na de verbreking van zijn contract hoopt de aanvaller een plaatsje te veroveren bij Marseille, maar tot een definitieve transfer kwam het nooit. Benfica zwaaide nog met wat geld, maar Dugarry bezweek niet aan het Portugese charmeoffensief, zelfs niet als de club hem met een privé-jet zou ophalen. Naar eigen zeggen had hij geen zin om zich opnieuw aan een ander land aan te passen.

In zijn korte maar mooie carrière werd Dugarry met Les Bleus wereldkampioen in 1998 en Europees kampioen in 2000. In 55 wedstrijden voor de nationale ploeg vond hij 8 keer de weg naar doel. In zijn clubcarrière kwam hij respectievelijk uit voor Bordeaux, AC Milan, Barcelona, Marseille, Bordeaux, Birmingham City en Qatar Club. 

Bron foto: bbc.co.uk

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties