Lauwe wint 2e periode

Franky Ledoux
| 0 reacties
Lauwe wint 2e periode
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

White Star Lauwe veroverde gisteren de 2e periodetitel. Tijdens een testwedstrijd tegen Gent Zeehaven wonnen de mannen van Hein Vanhaezebrouck met 1-3. Aangezien deze wedstrijd plaats vond in Harelbeke was het voor de Lauwse oefenmeester meteen ook een terugkeer naar het stadion waar hij bijna 9 mooie jaren beleefde
Lauwe ging meteen ten aanval een Damman en Soens kregen beiden de kans op de 0-1. Na een blunder van Verschaete kon Geeraerts de 1-0 binnenknallen.
Meteen na de rust kon Lauwe na een Gentse aarzeling gelijkmaken via Matthieu Delaere. Lauwe bleef komen en Ruelens kopte 2 maal over. Toen Soens na een nieuwe aarzeling Damman kon bereiken toverde deze een schitterend schot uit zijn sloefen en bracht Lauwe verdiend op voorsprong. Even later kon Soens op aangeven van de jonge Maarten Pot de 1-3 binnentikken.
Verdiende zege voor Lauwe dat als 10e in de stand een periode wint!! Na de eerste periode telde Lauwe 5 punten maar sinds de komst van Vanhaezebrouck kan het bij Lauwe niet meer stuk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga A

Nieuwste reacties