Rimpelloos ordewoord

Guillaume Belaey
| 0 reacties
Rimpelloos ordewoord
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat de 21ste speeldag enigzins rimpelloos zal (kan)verlopen. Al is dat in voetbal niet zo gemakkelijk te voorspellen. Een pronostiek blijft altijd gissen. In ieder geval komt landskampioen Rapide Wezemaal niet in actie bij Stand. Luik. Deze week overleed immers Koen Maes, vader van Wezemaalspeelster Femke. In akkoord met de Waalse club wordt deze wedstrijd gespeeld op 19 februari 2005. Langs deze weg biedt Voetbalkrant zijn innige deelneming aan de Femke en haar familie.
 
De meest onbetrouwbare opdracht ligt allicht verscholen voor Zuid-West-Vlaanderen dat D. Zultse VV te woord staat. Als de West-Vlamingen willen blijven wedijveren voor de titel dan moeten de Oost-Vlaamse vrouwen worden overwonnen. De druk lig dus duidelijk bij Zuid-West . Zultse kan wegens een grote veiligheidsmarge met de degradatiekandidaten rustiger voetballlen. Winnen hoeft niet zo meteen en dat kan een belangrijke factor betekenen.
 
Medeleider RSC Anderlecht reist naar Lentezon Beerse dat in de heenronde de Brusselse ploeg bergen werk deed verzetten om uiteindelijk maar met het kleinste verschil te verliezen. Anderlecht doet er best aan op volle kracht te spelen om zijn positie niet alweer te minimaliseren.
 
Eva’s Kumtich, de vierde titelgegadigde, krijgt met rode lantaarn Hewian Girls Lanaken alvast de gemakkelijkste opdracht. De Limburgse ploeg is nog niet matematisch zeker van degradatie al gelooft blijkbaar daar niemand meer in. De Eva’s kunnen er een stevige oefenpot van maken met de klemtoon op scoren.
 
Giant-killer Oud-Heverlee Leuven is te gast bij DV Borgloon. Een nieuwe kans om dichter te sluipen naar die vijfde plaats. Wie R. Wezemaal, Anderlecht, Zuid-West en Kumtich punten kan afpakken mag zeker niet door de knieen gaan in de Borgloonse contreien.
 
Voor Sinaai Girls staat weer een revanchematch op het programma met de komst van Vlimmeren. Vorig week  in de Aalsterse val getrapt moet de Wase ploeg in staat zijn dit keer de Vlimmerense bezoekers de rekening aan te bieden.
 
Hogervernoemde  VCD. E. Aalst doet de trip naar de kust waar Opex Girls Oostende wacht. Op respectabele achterstand op de linkerkant van klassement kunnen de ajuinen die ,,leidersplaats’’ van de rechterkolom versevigen mits winst bij Oostende. Alhowel, want de kustploeg zit in accuut degradatiegevaar en daar moet ,,den Iendracht’’ rekening meehouden. M.a.w. een gewonde leeuwin…..je weet wel!!
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties