Blessureleed teistert Cappellen

Truyens Himke
| 0 reacties
Blessureleed teistert Cappellen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zelfs na de week verplichte rust in derde A is Cappellen er niet in geslaagd om te herstellen van zijn blessureleed. Voor trainer De Roover is het dan ook een week van puzzelen geweest om een selectie samen te stellen.
 
Maar liefst negen spelers zijn vandaag niet inzetbaar tegen Bornem. Achteraan begint het in doel, waar goalie Ferket verplichte rust heeft gekregen en Lauwrys voor het eerst dit seizoen zijn kans mag wagen.
Eén lijn vooruit moeten de Antwerpenaren Van Sas missen. Maar het probleem speelt zich echt af op het middenveld. Hier zijn Devic, Geeraerts, Van Puijm, Kortland en Haesendonckx onbeschikbaar. Ook Renier is er niet bij, hij is een weekje naar de Alpen voor te skiën. Laten we hopen voor Cappellen dat hij niks breekt.
Voorin moet Schoenmaekers passen maar mag de coach terug rekenen op de diensten van goalgetter Severeyns.
 
Toch is er licht aan het einde van de tunnel te bespeuren, zo keerden er reeds 4 spelers terug; Verachtert, Severeyns, Van Royen en Benachour.
 
De kern: Lauwrys, Mücher, De Keyser, Rombouts, Mattheeusen, Doumbouya, Severeyns, Meeusen, Benachour, Stevens, Verachtert, Colakovic, Adriaensen, Van Royen en Brughmans.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties